Archief vernietigen op locatie of in beveiligde loods?

23 januari 2021 Shares

Home Vertrouwelijk papier Archief vernietigen op locatie of in beveiligde loods?

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 23 januari 2021 Shares

Archief vernietigen op locatie of in beveiligde loods?

Papier bij u voor de deur versnipperen?

Wilt u uw papier of archief laten vernietigen door een papiervernietigingsbedrijf? Dan heeft u de keuze om uw papier voor uw bedrijf te laten vernietigen, of dat het papier opgehaald wordt en later wordt vernietigd. Wat is precies het verschil en wat is voor u de beste keuze?

Onderstaande dienstverlening is van toepassing op CA+ gecertificeerde datavernietigingsbedrijven, de certificeringsregeling voor onder andere papier- en archiefvernietiging:

 • Mobiele papiervernietiging op locatie
 • Papier vernietigen in beveiligde vernietigingslocatie

Mobiele papiervernietiging op locatie

Wilt u dat uw vertrouwelijke papieren direct voor de deur worden vernietigd? Dan kunt u het beste kiezen voor mobiele papiervernietiging. Dit is een on-site dienstverlening waarbij het datavernietigingsbedrijf een speciale vrachtwagen naar uw locatie stuurt. Deze vrachtwagen beschikt over een industriële papierversnipperaar waardoor het mogelijk is om uw documenten direct op uw locatie te versnipperen. Bij de meeste vrachtwagens kunt u via een display meekijken naar het papiervernietigingsproces. U ontvangt na papiervernietiging van de chauffeur uw factuur en het vernietigingscertificaat.

ordner-op-bureau-klaar-voor-papiervernietiging

Voordelen:

 • Uw papier wordt direct vernietigd.
 • Toezien dat het papier wordt versnipperd.
 • Ontvang direct uw factuur en certificaat.

Nadelen:

 • Minder geschikt voor grote opruimingen.
 • Er is parkeerruimte nodig voor uw locatie.
 • Het is minder discreet, aangezien vernietiging voor uw deur plaatsvindt.

Papier vernietigen in beveiligde vernietigingslocatie

Wilt u dat uw materiaal snel wordt opgehaald zonder veel tijdverspilling? Kies dan voor off-site papiervernietiging. Bij deze dienstverlening wordt uw oude vertrouwelijke papier bij u opgehaald met een beveiligde vrachtwagen. Elke hoeveelheid papier kan worden meegenomen. Dat betekent dat deze dienstverlening geschikt is voor regelmatige inzameling van uw dagelijkse vertrouwelijke papier wat ingezameld wordt in beveiligde papiercontainers. Maar het kunnen ook archiefdozen, verhuisdozen of pallets vol met oude administratie zijn die u wilt laten vernietigen. Bijvoorbeeld omdat u uw archief heeft opgeruimd, of omdat uw bedrijf gaat verhuizen.

Bekijk Kosten Gecertificeerde Vernietiging

archief-vernietigen-in-beveiligde-dataloods

Het datavernietigingsbedrijf neemt u vertrouwelijke materiaal mee in een vrachtwagen die volledig afgesloten is en voldoet aan de richtlijnen van de certificeringsregeling voor datavernietiging (zoals CA+ of NAID). De vrachtwagen lost in een beveiligde vernietigingslocatie waar uw materiaal achter gesloten deuren en onder cameratoezicht gereed gemaakt wordt voor papiervernietiging. Volgens CA+ richtlijnen moet het papier binnen 24 uur worden vernietigd tot snippers. Het materiaal wordt vernietigd in een industriële papier shredder.

Voordelen:

 • Snel uw papier opgehaald.
 • Geschikt voor elke hoeveelheid papier.
 • Bijwonen van vernietiging is mogelijk.

Nadelen:

 • Uw papier wordt niet ter plaatse vernietigd.
 • U ontvangt niet direct uw factuur en certificaat.
 • Belangrijk dat het vernietigingsbedrijf gecertificeerd is.

Welke dienstverlening is geschikt voor u?

icon-ca-plusBeide vormen van archief- en papiervernietiging zijn betrouwbaar, dat is wanneer u kiest voor een gecertificeerd bedrijf (lees meer over CA+). Wij helpen u graag met de vernietiging van uw vertrouwelijk papier. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

We verzorgen papiervernietiging  in onze beveiligde vernietigingslocatie voor zowel bedrijven, instellingen, scholen en particulieren. Elke hoeveelheid papier vernietigen wij volgens CA+ richtlijnen. Uw papier maken wij onleesbaar waarna het restmateriaal hoogwaardig wordt gerecycled.

Mijn Offerte Aanvragen

Reactie op “Archief vernietigen op locatie of in beveiligde loods?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *