Tarieven

KOSTEN VOOR PAPIERVERNIETIGING

Shares

Home KOSTEN VOOR PAPIERVERNIETIGING

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 9 december 2020 Shares

Wat kost papiervernietiging?

We nemen graag uw opdracht met u door

De prijs voor papiervernietiging hangt af van uw opdracht. We hanteren namelijk geen vaste all-in tarieven voor papiervernietiging. We begrijpen dat u graag eerst de kosten wilt weten. Daarom vragen wij u vriendelijk om een vrijblijvende prijsindicatie aan te vragen.

Wat kost papiervernietiging voor u?

Wilt u uw vertrouwelijk papier gecertificeerd laten vernietigen? Bel dan één van onze specialisten voor advies over papier vernietigen en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie.

Bel voor advies: 023 – 532 1960

Uw voordelen

Offerte Aanvragen


Hoe zijn de tarieven opgebouwd?

240-en-770-liter-beveiligde-rolcontainerExacte prijzen voor papiervernietiging kunnen we niet noemen op deze pagina. Maar we willen u wel graag uitleggen hoe onze tarieven zijn opgebouwd.

We maken voor het tarief van papiervernietiging onderscheid tussen eenmalig papier vernietigen en een vaste containerplaatsing.

Eenmalig papier vernietigen is bijvoorbeeld een archiefopruiming waarbij we eenmalig uw vertrouwelijk papier vernietigen. Bij een vaste containerplaatsing heeft u permanent de beschikking over een papiercontainer met slot voor uw oude vertrouwelijke papier. Deze kunt u op vaste momenten laten legen of op afroep.


Vuil of schoon archief

De prijs hangt ook af of u vuil of schoon archiefpapier aanbiedt. Onder vuil papier verstaan we vertrouwelijk papier dat nog in ordners of andere mappen zit en mogelijk nog andere verontreinigingen bevat.

Schoon archiefpapier is vertrouwelijk papier dat enkel uit documenten bestaat, het is dus puur papier. Nietjes en paperclips kunt u laten zitten. De prijs voor de vernietiging van vuil archiefpapier is hoger dan dat van schoon papier.


Is er prijsverschil tussen ‘gewoon’ papier en vertrouwelijk papier?

Ja, voor de afvoer van vertrouwelijk papier wordt het papier eerst vernietigd in een industriële shredder waarna het restproduct tot balen wordt geperst. Deze balen worden vervolgens gerecycled door de tissue industrie. Gewoon papier, dat niet als vertrouwelijk wordt aangeboden, wordt direct gerecycled en dus niet eerst vernietigd.

Dit papier valt dus eigenlijk onder de categorie ‘oud papier‘. Wilt u niet het risico lopen dat vertrouwelijke papieren met persoonsgegevens of bedrijfsgegevens ingezien worden door derden? Kies dan altijd voor CA+ gecertificeerde papiervernietiging.

Het vernietigen en recyclen van vertrouwelijk papier kent een hoger tarief dan de verwerking en recycling van oud papier.

U kunt ook kiezen voor zowel een container voor oud papier en een container voor vertrouwelijk papier. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat dit meer kosten met zich meebrengt omdat de papiercontainers door verschillende vrachtwagens geleegd worden.

Prijsinformatie voor een vaste plaatsing:

Prijs Vaste Plaatsing

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 9 december 2020 Shares