Tarieven

KOSTEN VOOR PAPIERVERNIETIGING

Shares

Home KOSTEN VOOR PAPIERVERNIETIGING

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 2 februari 2023 Shares

Wat kost papiervernietiging?

Kies voor regelmatige of eenmalige vernietiging

periodieke-papiervernietiging-icon

Regelmatig Papier Vernietigen

Uw documenten, 100% vernietigd.

Tarief voor een vaste plaatsing van een beveiligde container op uw kantoor. Vertrouwd vernietigen wanneer en hoe vaak u wilt.

Bekijk tarieven

eenmalige-archiefvernietiging-icon

Eenmalig Papier Vernietigen

Uw papier, 100% vernietigd.

Tarief voor eenmalig gebruik van security containers of het aanleveren van vertrouwelijke documenten bij onze security loods.

Bekijk tarieven
"Ik heb alleen maar pluspunten: Snel, adequaat en professioneel."
- Mevr. van der Linden


Hoe zijn de tarieven opgebouwd?

We maken voor het tarief van papiervernietiging onderscheid tussen eenmalig papier vernietigen en een vaste containerplaatsing.

Eenmalig papier vernietigen is bijvoorbeeld een archiefopruiming waarbij we eenmalig uw vertrouwelijk papier vernietigen.

Bij een vaste containerplaatsing heeft u permanent de beschikking over een papiercontainer met slot voor uw oude vertrouwelijke papier. Deze kunt u op vaste momenten laten legen of op afroep.


Vuil of schoon archief

De prijs hangt ook af of u vuil of schoon archiefpapier aanbiedt. Onder vuil verstaan we vertrouwelijk papier dat nog in ordners of andere mappen zit en andere verontreinigingen bevat.

Schoon archiefpapier bestaat enkel uit papierem documenten, nietjes en paperclips. De prijs voor de vernietiging van vuil archiefpapier is hoger dan dat van schoon papier.


"Ik heb 1 telefoontje gepleegd en 1 mail gestuurd. Ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en de afspraak was snel gemaakt en binnen een week uitgevoerd, top!"
- Turien & Co. assuradeuren


Is er prijsverschil tussen 'gewoon' papier en vertrouwelijk papier?

Ja, voor de afvoer van vertrouwelijk papier wordt het papier in een afgesloten en streng gecontroleerd proces ingezameld met speciale voertuigen, waarna het vertrouwelijke papier op een streng beveiligde vernietigingslocatie wordt gestort.  Het vertouwelijke papier wordt daarna door een industriële shredder versnippert tot een onleesbare grote.

Het onleesbaar geshredden vertouwelijke papier wordt daarna tot balen van 800 - 1.000 kg geperst. Deze balen dienen als grondstof voor de tissue industrie.

Gewoon "oud papier", dat niet als vertrouwelijk wordt aangeboden, wordt met een "standaard pers kraakwagen" zonder beveiliging opgehaald en daarna in een openbare loods gestort. Waar het handmatig wordt gesorteerd en als grondstof voor nieuw papier dient.

Vanwege de verschillende processen die worden toegepast is het tarief voor vertrouwelijk papier hoger dan van oud papier.

Wilt u niet het risico lopen dat vertrouwelijke papieren met persoonsgegevens of bedrijfsgegevens ingezien worden door derden? Kies dan altijd voor CA+ gecertificeerde papiervernietiging.

 


Uw archief 100% vertrouwd vernietigd door Brantjes Data-Vernietiging

papiervernietiging-dataloods-tamara

Offerte aanvragen
Vrijblijvende prijsinformatie en specialistisch advies

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 2 februari 2023 Shares