Kantoor container huren voor vertrouwelijk papier

24 augustus 2018 Shares

Home Vertrouwelijk papier Kantoor container huren voor vertrouwelijk papier

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 24 augustus 2018 Shares

Kantoor container huren voor vertrouwelijk papier

Plaats een papier container bij u op kantoor

Wilt u dat uw vertrouwelijke informatie ook echt vertrouwelijk blijft? Dan is een gewone prullenbak of papierbak niet afdoende om uw papier veilig in weg te gooien. Een betrouwbare oplossing is het plaatsen van een beveiligde container bij u op kantoor.

Belangrijk: Huur een papiercontainer bij een gecertificeerd papiervernietigingsbedrijf.

240 liter container240-liter-beveiligde-papiercontainer

Beveiligd met slot.

Bekijk container

770 liter container770-liter-beveiligde-papiercontainer

Beveiligd met slot.

Bekijk container


Een veilige oplossing voor uw vertrouwelijke papier

Is het u ook opgevallen? Op kantoor bestaat het meeste papier uit vertrouwelijk papier. Het is dus risicovol om uw oude kantoorpapier weg te gooien in een standaard papiercontainer. Niet alleen kunnen onbevoegden in de container kijken tussen het confidentiële materiaal. Ook is het zo dat de afvoer en verwerking van het papier niet beveiligd verloopt. Normaal gezien wordt het papier opgehaald, vervoerd en gerecycled, zoals dat ook gebeurt met oude kranten, folders en tijdschriften.

Beveiligde papiercontainer

Wilt u dat uw documenten vertrouwelijk worden behandeld? Dan is het advies om een afsluitbare container te huren met slot bij een gecertificeerd vernietigingsbedrijf. Bij deze bedrijven huurt u een papiercontainer die u kunt plaatsen bij u op kantoor. Dit kan een kleine rolcontainer zijn (formaat Kliko – 140 of 240 liter) of een grotere archiefcontainer ( 770 liter) op vier wielen die geschikt is voor het veilig opslaan en afvoeren van grotere hoeveelheden papier.

De containers zijn perfect voor op kantoor, omdat de rolcontainers door elke standaard deuropening passen en makkelijk verplaatsbaar zijn.

240-en-770-liter-beveiligde-rolcontainer-met-slot
Beveiligde papiercontainers voor op kantoor

Wat maakt een beveiligde container anders dan een standaard rolcontainer? De containers zijn voorzien van een afsluitbare klep met slot, hierdoor kunnen onbevoegden niet bij uw papieren. In de klep is een brievenbus bevestigd waardoor u gemakkelijk uw oude papier kunt werpen.

Veilige opslag en vertrouwelijke papiervernietiging

De container plaatst u permanent bij u op kantoor voor de opslag en vernietiging van uw dagelijkse vertrouwelijke papier. Plaats een container naast uw papiervernietiger voor uw papiersnippers of zet een container in de printer- of kopieerruimte. U kunt ook eenmalig een papiercontainer laten plaatsen voor de afvoer van oude administratie, bijvoorbeeld wanneer u uw archief gaat opruimen.

Regelmatige afvoer en op afroep

Bij de meeste datavernietigingsbedrijven huurt een papiercontainer die op vaste momenten wordt geleegd. Bijvoorbeeld 1x per 2 weken, of 1x per maand. U kunt bij sommige bedrijven ook kiezen voor een lediging op afroep. Dit betekent dat u de container kunt laten legen wanneer u dat wilt, ideaal wanneer u een klein kantoor heeft met weinig vertrouwelijk papier.

Sommige bedrijven twijfelen of een permanente papiercontainer op kantoor zinvol is vanwege de kleine hoeveelheid papierafval. Vaste lediging van een container is dan niet gewenst, in dit geval is lediging op afroep een uitkomst. U kunt ook kiezen voor een kantoor papiervernietiger om eigenhandig uw documenten te versnipperen.

archief-vernietigen-in-beveiligde-dataloods

Wat gebeurt er met het papier?

Wanneer het vernietigingsbedrijf uw papiercontainer ledigt wordt uw papier vertrouwelijk vernietigd. Dit kan direct bij u voor de deur gebeuren, dit heet mobiele papiervernietiging of papier vernietigen op locatie. Uw papieren worden dan in een mobiele shredder versnipperd in een vrachtwagen onder uw toezicht.

Andere vernietigingsbedrijven nemen uw papieren mee in een beveiligde vrachtwagen waarna het papier in een beveiligd vernietigingslocatie wordt vernietigd. Papiervernietiging wordt altijd uitgevoerd door middel van een professionele of industriële papiervernietiger. Het papier wordt dus niet verbrand maar daadwerkelijk versnipperd. Het restmateriaal wordt hoogwaardig gerecycled.

Het gehele traject van papieropslag, transport, vernietiging en verwerking verloopt volgens richtlijnen van officiële certificeringsregelingen voor archief- en datavernietiging, zoals CA+ en NAID.

Bekijk beveiligde containers voor kantoor

2 Reacties op “Kantoor container huren voor vertrouwelijk papier

  1. Bedankt voor het schrijven van dit artikel. Ik ben net een kleine business begonnen en heb inmiddels al een hoop papier werk verzameld, daardoor denk ik eraan een container te huren. Dit moet natuurlijk wel vertrouwelijk gebeuren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *